divendres, 19 d’octubre de 2012

PROJECTE FINAL

Què hem fet? 

Hem elegit l'eina anglesa del domo Go animate, és una web molt útil, la qual ens ha permés utilitzar i aplicar animacions a personatges. Així doncs, hem creat un conte on hem intentat transmetre una ensenyança.
És un servei gratuït i fàcil d'utilitzar creat per l'empresa Adobe Flex.


De què tracta i què s'observa?

Aquesta història consisteix en explicar un relat senzill on es poden identificar diferents animals, aquests són el gos, el gat, l'os, el conill i el protagonista que és un goril·la.
L'espai on succeeix el conte és a un bosc i es pot identificar si és de nit o de dia juntament amb el paisatge format per arbres i vegetació.
Un dels aspectes que pot cridar més l'atenció a l'usuari és l'estat d'ànim i l'expressió dels animals ja que a cada escena es troben d'una forma diferent: alegria, tristesa, soledat, solidaritat, egoisme..


A qui va dirigit?

El conte és simple i senzill, en efecte, va dirigit a un públic infantil que comprén el període de 2 a 6 anys.


Qui el pot explicar? 

Aquesta història pot ser explicada per un educador a l'escola o a un esplai, a més a més com és una eina digital està a l'abast de tothom qui se'n vulgui servir, per exemple els pares dels infants.Com podem aconseguir que l'infant gaudeixi i aprengui? 

Els infants aprenen jugant, així doncs per cridar-los l'atenció s'hauran de seguir una sèrie de pautes:
- To de veu: s'ha d'anar variant i entonant segons l'escena i el personatge.
- Tenir present el nombre d’oients i la seva edat.
-Organitzar l’espai dels espectadors, ha de ser tranquil i climatitzat.

Si es compleixen aquests requisits el nen/a hauria d'haver entés la història i a partir d'aquí se li poden plantejar diferents preguntes de comprensió basades amb el relat:

- Com es diu el protagonista?
- On viu? 
- Perquè no té amics?
- Podia enfilar-se pels arbres?
- Que van fer els altres animals?
- Com es porta ara Maguila?
- Té amics ara? Perquè?Feu clic per visualitzar el conte!!

Projecte final: Conte Maguila
A continuació, us deixem unes activitats de suport i ampliació relacionat amb el conte i amb el món animal.Feu clic per visualitzar les activitats!!

http://dl.dropbox.com/u/116241467/Jcli/maguila.jclic.zip 
4 comentaris:

 1. Hola companys ! Som el blog de Famílies del Present i Futur.
  Creiem que és molt interessant aquesta entrada sobre el projecte final. Fer un conte per infants de 2a 6 anys és una bona idea.
  Hem vist el conte (del Go animate) realitzat per vosaltres i ens ha agradat. És senzill, entenedor i fàcil de llegir per els nens de 5-6 on ja comencen a iniciar en aquest món de la lectura, pels més petits 2-4 que no saben llegir l'educador li resultarà fàcil a l'hora de representar-lo/llegir-lo amb l'entonació adequada. Les animacions són molt gracioses i adequades al que passa en el llarg d'aquest petit conte.
  Felicitar-vos per aquest projecte final !!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies amics, l'objectiu era aquest.. Un projecte fàcil de compendre i dinàmic per als més petits.

   Ens veiem!

   Elimina
 2. M'encanta aquest projecte final, està molt ben explicat i és fàcil de comprendre per als més petits, tal i com ho heu comentat anteriorment vosaltres. Seguiu així perquè es nota que està molt treballat!! Bona feina :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies per les teves paraules! Ens alegra molt que agradi el projecte i sobretot que el valoreu en relació amb els objectius que ens haviem proposat!

   Elimina