dimecres, 24 d’octubre de 2012

Eines 2.0

Tots coneixem FacebookYouTubeTwitterMySpace o Flickr a títol individual per penjar les nostres fotos, comunicar-nos amb els amics, ensenyar els vídeos del cap de setmana o publicar el que vulguèssim.Són eines 2.0, molt útils per promocionar-nos a internet i donar-nos a conèixer.Un lloc Web 2.0 permet als seus usuaris interactuar amb altres usuaris o canviar el contingut del lloc; davant dels llocs web no interactius on els usuaris es limiten a mirar passivament la informació que se'ls proporciona.
Us en recomanem d'altres:Mindomo Una eina per fer esquemes, afegir enllaços, notes, documents adjunts, etc.
CocoEli Un nou espai obert on tothom pot proposar activitats d'oci per compartir amb altres persones.dotSUB Eina per veure vídeos subtitulats o subtitular-ne vosaltres mateixos.2giveU Per aquests nadals us proposem compartir la vostre llista de regals que us agradarien, així els teus amics ho tindran més fàcil! A més, té versió en 
català.K-Lite  té codecs per llegir audio i video, i un reproductor propi molt bo.Dropbox  en aquest web tens 2GB gratuïts per guardar els teus fitxers en linea, també els pots compartir.

Ether Pad és un editor de text col·laboratiu que permet treballar a temps real.


LGBT moon s'ha desenvolupat des de Barcelona i és una xarxa social tipus facebook pel col·lectiu GBT (lesbiana, gai, bisexual i transexual). Picnik, per editar fotos online.
Yammer, una eina semblant al Twitter però dedicada exclusivament a àmbits professionals. Permet que diferents treballadors de la mateixa empresa tinguin 'nanoblogging' (que és el Twitter). Esperem que sigui útil i del vostre interés!

3 comentaris:

 1. M'han ajudat molt aquestes eines, i fins i tot he descobert alguna que no coneixia i em sembla molt útil, gràcies per la entrada companys universitaris, bona sort amb el vostre blog!

  ResponElimina
 2. Ens alegra que la publicació us serveixi per conèixer noves eines i les pugueu utilitzar!

  ResponElimina
 3. Aquesta entrada és molt útil per conéixer les diferents eines que podem utilitzar i les trobo molt interessants!!

  Si voleu podeu entrar al nostre blog i deixar algun comentari a les entrades realitzades.

  http://deixavolarlatevaimaginacio.blogspot.com.es/

  Moltes gràcies!!

  ResponElimina