dimecres, 10 d’octubre del 2012

"LOS CHICOS DEL CORO"

Aquesta pel·lícula es un bon exemple per a que pugueu apreciar com ha canviat el model d'educació al llarg dels anys. 
Dins de la mateixa pel·lícula trobem dos models educatius diferents. 
Per una banda trobem el model tradicional, antic i agressiu on els alumnes són tractats com " un rebaño de ovejas". No s'aprecia una diversitat d'idees ni distinció entre alumnes. A diferència, l'altre model es caracteritzaria per la motivació i l'impuls que s'intenta donar als alumnes en l'aprenentatge per tal de potenciar les seves qualitats. 

US LA RECOMANEM!!! 



6 comentaris:

  1. Hola us parlem els components del blog de Famílies del Present i futur ( http://familiesdelpresentifutur.blogspot.com ) .

    És força interessant aquest blog que heu creat.

    Nosaltres pensem que aquesta pel·lícula és molt interessant pel mateix motiu que dieu on s'exposen dos models, un més agressiu i autoritari; i un altre més motivador i "liberal". Pensem que és molt important fomentar el model motivador, ja que l'alumne podrà desenvolupar millor el potencial i estarà més motivat per aprendre (mostrarà molta més atenció i aprendrà al doble). Per tant, en els alumnes (nens, joves,..) se'ls ha de donar aquest punt de llibertat per experimentar per ells mateixos i ser una mica més autònoms, però supervisats pels professors. !

    Ànims i endavant !!
    PD: Us convidem a que us passeu per nostre blog i ens comenteu !

    ResponElimina
  2. Hola! La veritat és que la motivació és un dels elements més importants. S'ha d'intentar que el nen/a tingui ganes per aprendre i això serà la base dels coneixements que adquireixi però tot dependrà de la manera d'ensenyar del mestre.
    Moltes gràcies pel vostre interés i per mostrar-nos el vostre punt de vista sobre aquesta pel·lícula.

    ResponElimina
  3. Gran pel·lícula, pell de gallina quan la vec. M'encanta l'actitud del professor Mathieu, molt bona decisió en escollir aquest film, crec que té uns valors molt importants per als més joves! Espero que vosaltres sigueu capaços e poder motivar als alumnes en un futur com ho fa el protagonista de la peli jejeje

    ResponElimina
  4. Aquesta pel•lícula es molt bonica y també es por visualitzar molt be l'educació que aplicaven a les escoles y pots compárarla amb la d'avui día. Perú cert el blog es molt complert os felicito a tots ��

    ResponElimina
  5. Una gran pel·lícula per observar la gran evolució que ha tingut el sistema educatiu! Molt ben pensat!

    Seguiu així nois!

    ResponElimina